Gratis verzending + Gratis retourneren!

Helpcenter

ANTWOORDEN OP UW VRAGEN

Verzend informatie

WELKE VERZENDMETHODEN ZIJN BESCHIKBAAR?
We bieden GRATIS wereldwijde verzending

WANNEER WORDT MIJ PAKKET VERZONDEN
Voor 23:00 besteld vandaag verzonden. 4 - 7 dagen

Trendybox™ levert de meeste producten direct vanuit de leverancier. Wij kiezen voor deze duurzame manier van transport om minimale schade aan het milieu aan te richten. Bovendien kunnen we op deze manier besparen op de transport- en opslagkosten. Dat zie jij dan weer terug in de prijzen!

We hebben in uiterste gevallen 7-30 werkdagen nodig om de door jou bestelde producten bij je te bezorgen. De bezorging van je pakketje zal echter vrijwel altijd eerder plaatsvinden. Uitgebreide informatie over de bezorging kun je lezen op de levering pagina. Mocht je bestelling wat vertraging hebben opgelopen dan willen we je vriendelijk verzoeken om nog even geduldig af te wachten.

WAAR VIND IK MIJN VOLGNUMMER?
Wanneer uw artikelen zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons met een trackingnummer.

Betalingsinformatie

WELKE BETAALMETHODEN WORDEN AANVAARD?We accepteren betalingen via ideal, bancontact, belfius, creditcard en PayPal. Als u niet zeker weet of uw betaalmethode is geaccepteerd, volgt u de stappen op de betalingspagina om uw betaalmethode te bevestigen.

IS KOPEN ON-LINE VEILIG?
We gebruiken Ideal, Bancontact, Mastercard, Stripe en PayPal om al onze bestellingen te verwerken via een veilig en beveiligd betalingssysteem.

HOE NEEM IK DEEL AAN DE 1+1 GRATIS AANBIEDINGEN?

Je kunt deelnemen aan onze 1+1 gratis aanbiedingen door de kortingscode: 1 GRATIS in te voeren bij je bestelling. Vervolgens krijgen wij jou bestelling binnen met daarin de opgegeven kortingscode waaronder wij 2 stuks opsturen voor de prijs van 1.

HOE NEEM IK DEEL AAN DE 1+2 GRATIS AANBIEDINGEN?

Je kunt deelnemen aan onze 1+2 gratis aanbiedingen door de kortingscode: 2 GRATIS in te voeren bij je bestelling. Vervolgens krijgen wij jou bestelling binnen met daarin de opgegeven kortingscode waaronder wij 3 stuks opsturen voor de prijs van 1.

HOE NEEM IK DEEL AAN DE 5+5 GRATIS AANBIEDINGEN?

Je kunt deelnemen aan onze 5 + 5 gratis aanbiedingen door de kortingscode: 5 GRATIS in te voeren bij je bestelling. Vervolgens krijgen wij jou bestelling binnen met daarin de opgegeven kortingscode waaronder wij 10 stuks opsturen voor de prijs van 5.


Bestellingen en retouren

HOE PLAATS IK EEN BESTELLING?
Bestellingen kunnen worden geplaatst via onze beveiligde betaalpagina. Als u een aankoop wilt doen, klikt u op "Toevoegen aan winkelwagentje" op een van onze producten en plaatst u uw bestelling.

HEB IK EEN ACCOUNT NODIG OM EEN BESTELLING TE PLAATSEN?
Er is geen account vereist om bestellingen bij ons te plaatsen.

MET WIE MOET IK CONTACT OPNEMEN ALS IK VRAGEN HEB?
Als u vragen of opmerkingen heeft over uw bestelling, neem dan gerust contact met ons op via:
info@dealbox

HOE KAN IK MIJN BESTELLING ANNULEREN OF WIJZIGEN?
Om een ​​retour te sturen, neemt u gewoon contact op met onze klantenservice op info@dealbox en wij zullen u het retourverzendadres verstrekken. Nadat u uw retour hebt bevestigd, kunt u het product naar ons terugsturen via een koerier naar keuze.

Top Kwaliteit
Gratis Verzending
Beste Service
Tevredenheidsgarantie